Äntligen!

Skola idag som vanligt, helt okej. Svenskan va tråk, biologin höll jag på att somna på, son gjorde jag typ ingenting förutom bdb, engelskan va också skittråkig sen franska trååååk och idrott där jag inte va med. Så dagen va kanske tråkig jag vet inte.. Men den hade sina stunder antar jag. Gick till mormor efter skolan och så.. Hemma vid 18, sen till IKEA.

Bild från idag:

Dekorerade Renatas skåp lite, hihi :)


Facebook



Nu har jag också skaffat facebook. Tänkt på det ett tag men det har inte blivit av. Egentligen var det mest för att jag ska kunna se bilder på Lakrits syskon men ja, det går ju o göra mer än så.
Ikväll har jag bara tittat på tv.. Segt, men det får gå. Nu ska jag fortsätta surfa rundor :)

Träning

Sov hos Ellie inatt som jag redan skrivit i tidigare inlägg. :) Åkte hem från henne vid tjugo över elva ungefär. Sen smsade Alexandra och ville träna så vi träffades i Bjuv med alla vovvarna, Nicki&Pizza och Sixten&Lakrits. Vi tränade lite olika saker som t ex slalom, kontaktfällt svängar och så. Lakrits tränade mest slalom och lite långa svängar. Han var duktig även om han stack iväg några gånger. Han provade att gå lite på A-et också, gick bara så långt upp att han stod med bakbenen också på A-et. Sen gick han upp på balansen till den planade ut och så stod vi där ett tag för o vänja honom vid höjden. Allt var lite läskigt, han är så mesig ibland lillkillen. Vi gick lite runt en tunnel också och nosade lite på den och så. Så fort han gick närmre tunneln berömde jag honom jättemycket och han var väldigt glad men den var fortfarande vääldigt läskig.
Sixten tränade lite allt möjligt, hans kontaktfällt är rätt bra nu. Vi tränade blindbyte efter slalom och det behövs tränas mer för säkerhet. Han var inte alls säker och gick ur ungefär 50% av gångerna. Inte bra.. Så det tränar vi mer på.
Det kommer nog film på Lakrits ikväll. Nu ska vi gå ut och rasta.

Funderar..

Tror att jag ska bli lite mer aktiv på bdb och sen skriva mer om hundar här som jag gjorde på den förra. Får fundera vidare..
Sverige spelade lika mot Portugal.. Dom skulle vunnit tkr jag.. Men dom förlorade inte iallafall så det var väl något positivt. Sitter just nu och tittar på eftersnack eller va det heter. Ellie typ rullar rundor på golvet eller något ;s Heeeeelknäpp.
Snart är denna veckan slut ju, inte tränat så mycket som jag skulle viljat. Har inte tränat nu på tre dagar :o Lakrits klättrar på väggarna hemma, helt galen med massor av energi. Det måste bli träning imorgon. Annars har veckan vatt okej, skolan har vatt både bra och dålig.. Började dåligt slutade bra. Har tyvärr fått tillbaka något som jag inte velat få tillbaka, har inget med skolan att göra. Får väl säga till mamma men det är väl inte lönt för det görs aldrig något åt det ändå. Inte av mamma då utan av andra människor som inte kan sköta sitt jobb ordentligt. Jaja, vi får la se hur det blir med det. Nu ska jag få Ellie att springa och hämta en sladd så att jag kan ladda upp en bild eller två från idag. Så länge får ni en bild eller två på vovvsen och Malta som jag längtar till. :)

 Blått blått blått vatten.

 Blev en bild på något. Bilden handlar egentligen om månen och stjärnan som ligger i en så rak bana, men det verkar inte riktigt så.

 Vovvarna i snön

 Bild på sovande Ebba, kolla ögonen O.o

Filmtajm!

Kort film på Lakrits precis i början av träningen, så det är någon vecka sen. Kommer nog lite nyare film i veckan, ska be mamma filma mer. Vi kan väl låtsas som att jag inte är där på filmerna va? x)


Hundikoner

Var inne på Boggas.se och såg dessa fina ikoner som man kan ha i stamtavlor eller så, på datorn då. Finns inte så många raser men där va iallafall Border Collie. Dom finns på: Hundikoner

 Bild på Border Collien

Sverige-Portugal

Är hos Ellie nu. Har vatt här sen typ 18 tror jag. Vi började med att åka till ICA och köpa kakor, choklad och vårt älskade Burn. Sen gick vi och tog ut pengar och sen till Ferrarra. Ja, det var intressant på Ferrarra. Ellie fick typ damp på hon i kassan. Hon kan inte haft väldigt hög IQ om vi säger så.. Ellie då, inte hon i kassan. Höhö (6) Vi delade på en kebabpizza iallafall. Det är gott, men inte om man äter för mycket. Vid lite över sju åkte vi hem till Ellie och satte oss vid datorn sen tittade vi på Robinson och nu ska vi titta på Sverige-Portugal. Jag som inte gillar fotboll annars tycker det är rätt kul att titta på typ Landslagsmatchet och Allsvenskamatcher. Så länge jag slipper spela själv är det rätt kul.

 Zlatan är dock inte med idag eftersom han gick gult sist.. Vi kan ju hoppas att vi vinner ändå :)


090328

Idag givk jag inte upp förrän vid halv tolv eller något. Åkte med mamma in till sjukhuset och sen åkte vi till Familia och åt på Donken. Kom hem och duschade, tittar på tv nu och ikväll ska jag till Fjångs. :)

Shoppinghumör!

Idag var jag i skolan som vanligt. Hade en grej på engelskan och sen prov i hk sista lektionen. Förvånandsvärt lätt! Sen kommer det väl tillbaka med typ.. Ja, dåligt. Bakade kakor också efteråt. Haha, det var lite kul. Efter skolan åkte vi in till stan. Jag gick på Kullagatan och mamma&pappa var på något möte eller något. Köpte en tröja, skärp, ring, örhänge och ett halsband. Hitta massa saker jag ville ha men det blev inte så.. :( Sen åkte vi och köpte tv till husvagnen. Sen hem.. Resten av dagen blir troligtvis händelselös. Får roa mig med lite kläder och sånt annat tråk. Kanske händer något imorgon. Hoppas på det iaf! Ellerhur Fjångs ;) Vill slinga håret också.. Har börjat fundera på drop-in så jag slipper vänta på tid. Hehe.. :)

Die hk-bok die

Vår hk-bok suger. Först ska vi plugga in 30 sidor med bara allmänt tråkiga saker och sen blir man så sjukt irriterad när man läser för boken är så j*vla otrevlig. Det står inte: du kan.. utan det står: du SKA.. Dessutom är allt i hela boken: en viktig säkerhetsdetalj. Jag läste bara en gång eftersom jag blev så irriterad. Nu gör jag ingenting, är rätt så trött idag. Tittar på något program om sälar.. Inte jättekul. Hunden ligger och gnyr lite sött i sömnen nere vid fotändan av sängen. Så sööt.

Hk-prov

Imorgon har jag hk-prov som jag veeerkligen borde plugga på just nu. Men jag orkar verkligen inte, det är så sjuukt tråkigt med hk. Har dessutom en annan grej som måste göras men det tar som tur är inte så lång tid.. Får kanske gå o plocka fram böckerna och börja, det ska tydligen vara en hel del. Har inte tränat idag heller.. Vilodag för pojkarna. Blåser en hel del, och när det blåser en hel del här ute på åkern, då blåser det! Ska hämta böckerna nu (   :'(    ) ..

Tränat

Tränade med Siss och Lallis innan. Började med Sixten som körde svängar och lite fart och lite blindbyte. Gick jättefint! Speciellt svängarna, han läser mig så sjukt bra nu.
Lakrits va helt vil o galen. Han drog jättemycket på hinder så jag kunde till och med skicka han lite och sväng med honom på avstånd. Duktig valp! Han springer bara snabbare och snabbare för varje gång vi tränar nu. Kul!

The same.

Denna veckan kort sagt suger. Massa skolgrejs och prov och skit och inlämningar och redovisningar. Lite annat skit gör ju inte det hela bättre. Det enda som varit bra denna veckan har varit träningen. Förutom tunnlarna.. Är ensam hemma nu så jag tänkte gå ut o träna en stund. Blev precis klar med mitt so-arbete. Eller kanske inte klar men jag orkade inte mer. Nu ska jag ut, har bestämt mig för att träna ofta. Finslipa mycket och så för denna säsongen satsar vi. Jag och Siss då. Sen ska ju lille damp också tränas och bli så bra som möjligt. Än så länge tränar han bara runt 10-5 minuter men det räcker gott och väl. Sixten tränar också så lite, om inte mindre. Just nu tränar vi mest för konditionens skull. Nej, nu får jag nog gå.

Flyt!

Sitter och äter pop corn, lyssnar på musik och skriver SO-arbete. Jag har för tillfället sjukt flyt! Tankarna bara kommer till mig liksom. Detta är bra, och till och med lite roligt. Kanske lite sent att få flyt nu iochförsig, det ska vara inlämnat denna veckan och jag satsar på att bli klar imorgon och lämna in på torsdag.
En sak som inte har jätteflyt är Lakrits tunnelträning. Den är ju bara såååå läskig. Har kommit fram till att jag har fastnat och inte vet vad jag ska göra så jag får ta o ringa mina tränare och se om dom kan hjälpa mig. :) Vi tränade lite innan idag och slalomen gick jättefint. Han börjar fatta att han ska fortsätta i slalomen nu, vi har bara jobbat självständiga ingångar men nu börjar han ta resten självständigt också. Hinderna går också vädligt fint, och snabbt. Han går väldigt bra på ordet fram. Det är bra. Sixten fick också köra lite och gud vad han var taggad nu när tunneln var med! Efter tävlingen har han blivit helt laddad och springer som bara den. Mycket bra det också. Nu ska jag fortsätta med SO.

Lakrits

Min lille blivande vallhund i vintras:


Tävlingsbloggen

Skrivit om Malmö, finns länk upp till höger om ni inte sett det innan :)

Tränat

Var precis ute och tränade med både Sixten och Lakrits. Började med Sixten som var väldigt taggad och lyssnade jättebra. Vi tränade mest på fart, lite svängar, drag och slalomingångar. Hittade en slalomingång som han inte klarade så den ska vi träna mer på. Det var om man kom från klockan 11, tror jag det måste bli, som det var svårt. Men det tränar vi på, träna är kul.
Tog sen ut Lakrits som var mer än taggad, började med starter. Gick fint men han stannar helst inte kvar eftersom han är så laddad. Efter lite startträning kände jag att det var dags att ta tag i slalomen ordentligt och det gick jättebra. Speciellt de självständiga ingångarna. Både från höger och vänster, så det kändes jättebra. Vi tränade inte så länge eftersom det kom några ut i paddocken. Har lovat Lakrits uppfödare att jag ska sätta ihop en film när han tränar och jag hade tänkt fortsätta på den idag men det blev inte så. Mamma pratade i telefon så hon kunde inte filma just då och sen så kom ju dom.
Nu tänkte jag försöka lägga in helgens filmer och lite andra filmer på datorn, det är lite segt, och sen skriva om tävlingen.

Inte idag heller

Jag har inte skrivit om tävlingen idag heller.. Har inte orkat och inte varit hemma så mycket. Tror att det blir imorgon, har ett so-arbete som måste göras också. Men vi får se..

Trött..

Kom nyss hem men jag orkar inte skriva om dagen just nu. Jag är sjukt trött, gick upp 4.45 och så har jag ju varit på tävling hela dagen. Bara av att vara på tävling blir man ju trött av. Det har iaf vatt skitkul. Skriver kanske imorgon, ska till Ellie sen :)

Tillfällig design

Har denna tills jag har kommit på något nytt.. Får se hur lång tid det tar. :)


Ska fixa..

.. lite med bloggen nu tänkte jag. Tycker svart är lite tråkigt på våren/sommaren, även om det annars är min favoritfärg. Jag har några headers klara så jag får väl se vilken det blir. Synd bara att det är så tråkigt med alla koder och skit..

Superstar

Var nyss ute och tränade med Lakrits. Sixten fick stå över idag eftersom han vilar för imorgon. Vi tränade iallafall på starter och lite på rakor. Jag började att ha honom i koppel i starten eftersom han annars brukar stå typ 2 meter ifrån mig och glo på mig, rör jag mig då springer han iväg. Det kändes då både enklare och smartare att ha på kopplet. Jag satte honom framför hindret, gick två steg, väntade en stund och klickade och sen gick jag tillbaka. Efter en stund lät jag honom ta hindret också men sen gick jag tillbaka till att han fick sitta kvar. Så vi varierade lite mellan att stanna kvar helt och att ta hindret. Han gjorde det jättefint! Han har till och med lärt sig sitta fot på vänster sida, något jag inte ens medvetet lärt in. Vi tränade lite på att han skulle sätta sig vid sidan eller lite bakom mig istället för framför mig igår men jag trodde inte han skulle lära sig den positionen så fort. Han kändes jättefin och han sprang på ordentligt. Vi tog slalomen en gång och det gick bra. Han envisas om att gå in på fel sida om vi kommer från ena hållet. Konstig hund, men vi har inte tränat så mycket på slalom så han var ändå jätteduktig.
Igår bestämde vi förresten att vi ska gå en Tävlingslydnadskurs snart. Nästa gång den börjar i Bialitt så vi får väl se när det blir men jag tror att det blir rätt så snart. Det ska bli roligt faktiskt. Ser fram emot både det och vallningen.
Nu ska jag snart packa till imorgon. Det ska bli sjukt kul!


Tävling imorgon!

Imorgon ska jag och Sixten, och pappa, ner till Malmö och tävla agility. Vi ska starta en int. agilityklass 3 och en "vanlig" hoppklass 3. Vi ska dessutom hjälpa till, roligt roligt. Vi ska vara i Malmö redan 6.30 så det blir till att gå upp tidigt. Kommer ju va astrött på kvällen. Men det gör inget för allt bli så roligt när man är trött.
Igår var vi på avslutning på valpkursen, eller vi har en spårgång kvar och en tandläkargång. Jag har såklart fortfarande inte köpt någon tandborste. Dåligt av mig.. 
Idag i skolan hände det inte så mycket men det var roligt ändå. Rerre da Ferre va tillbaka efter Egypten, "lite smått" brun. Vi gjorde en jättefin Welcome Back teckning till henne. Haha. Nu ska jag fortsätta lyssna på Snälla snälla, eller träna. Får se..


Har förresten fixat lite med tävlingsbloggen men det blev inte speciellt lyckat. Orkade inte göra klart det heller så där e lite konstiga färger på vissa ställen och så.. Men jag fick ju göra lite nu när jag troligtvis skriver där imorgon eller på söndag.

Avslutar med en bild på min tävlingspartner, haha.


Snälla snälla snälla snälla

Haha, jag sitter faktiskt och lyssnar på Snälla snälla. Har precis varit ute och tränat med hundarna. Tog först ett pass svängar, slalom, handling och hinder på largehöjd med Sixten. Vi kör mest igenom allt nu innan tävlingen. Tror att detta fick bli sista innan lördag. Han kändes jättebra, lite långsam bara. Får hoppas att han går snabbare på tävlingen, det brukar han iallafall göra. Han är iallafall taggad och han ville inte gå in efteråt, han ville ju träna meeer.
Lakrits fick också ett pass. Vi körde bara på hinder idag eftersom han är svår att få med i slalomen. Vi började med rakor och han gick jättefint och jag såg till och med en början på "fram". Han drog nästan helt rakt nu också och det har verkligen fastnat att han ska springa genom stöden. Vi tränade lite svängar också och han gick jättebra på dom för att vara första gången. Jag jobbade mycket på avstånd så han skulle få plats runt stöden och inte springa tillbaka över hindret. Han klarade det varje gång! Duktig huligan, snabb är han också. Jag hinner knappt med honom. Det ska bli kul och se hur han går sen. :)

Tingeling Tingeling

Det blev inget mer gjort på franskan. Vi satt och tittade på någon hemsida med heeelt sjuka saker. Inte så mysigt med lunch efter den lektionen. Resten av dagen va rätt så effektiv, vi fick sluta 20 minuter tidigare sista lektionen iallafall. Började gå hem men sen kom mamma efter nästan halva vägen så det blev inte så långt. Annars är det en bit från skolan och hem. Men det var fint väder, så det va okej ändå.
Idag tänkte jag, för tredje dagen i rad, inte göra någonting. Blir kanske lite träning sen med vilden och Sisse.

Vive la France

Siiter i skolan nu, vi har franska. Fast det blir inte mycket franska för mig idag tror jag. Inte just nu iallafall. Vi har ett arbete där vi ska i grupper göra ett bildspel eller något till skolans dag, som jag inte ens ska vara på. 2 dagar kvar till tävling nu!

One look could kill

Kom hem för ungefär en timme sedan. Det var helt okej i skolan idag, hade sovmorgon, 1 h 45 minuters lunchrast. Vi fick tillbaka np i svenska också. A&B-delen.
Idag ska jag nog inte göra någonting. Blir kanske lite agility sen om det slutar blåsa lite.

There's a melody that plays in my head all time

Kom nyss hem från valpkursen. Vi har ju det egentligen på torsdagar men idag hade vi besök av en hundtandläkare så det blev idag istället. Man fick lära sig en hel del nytt och se bilder på hundtänder som var inflammerade och liknande. Han tittade också på alla hundarna efteråt och han tyckte Lakrits hade fina tänder men han har ju inte bytt ut alla sina än. Vi ska iallafall borsta tänderna nu varje dag, måste komma ihåg, och så är den en gång till om två veckor.
Nu ska jag inte göra någonting alls, det är skönt. Inga prov eller så denna veckan så det blir en vilovecka. Tror att provtiden är någerlunda över nu och det är väldigt bra.

.. om man är korkad tom och glad

Skola idag som vanligt, svenska biologi so x2 (prov) engelska franska idrott. Det har faktiskt varit en rätt rolig dag. Förutom provet och lite så.. Nu lyssnar jag på musik, ska snart äta. Ikväll ska jag på något tandgrejs för hundar.

The things that you say

Jag borde verkligen plugga nu.. Men det är ju så tråkigt. Vi har som sagt muntligt prov om kristendomen, judendomen, islam, buddhismen och hinduismen. Kan det bli tråkigare? Jag har bestämt att jag ska plugga sen, och kanske lite imorgon i skolan. Nu sitter jag bara här och lyssnar på musik. Flash Dance med Maniac idag också.. Och If U Seek Amy med Britney, Ellie intruducerade**** den i mitt liv igår och ja, den är fast. Tack Fjångs :D

I don't want to give it away

Sitter och tittar på One Tree Hill som varat i cirkus 7 minuter.. Än så länge tycker jag bara det är sjukt fånigt..

Can't you see what I see?

Det blev ganska sent igårkväll så vi gick inte upp förrän 10-11 idag, Ellie tidigare än mig som vanligt, haha. Vi åt frukost och lite över tolv hämtade mamma mig. Lyckades somna om när jag kom hem och sov till 15. Satt vi datorn en stund och sen gick jag och Lakrits ut och tränade. Blev inte mycket träning, han var helt utflippad idag. Vi tränade iallafall på raksträckor. Lite framåtsändande. Tog ut Sixten sen och körde framåtsändande med honom också, han är verkligen bra på det och han drog riktigt bra på belöningen. Blev lite slalom och svängar inblandat i framåtsändandet. Han är så rolig att träna med. Alltid så glad.
Kom precis in nu så jag har inte hunnit mer idag. Måste plugga sen.. Muntligt prov i so imorgon.. Det är så sjukt tråkigt.

La, la, la

Jag och Ellie sitter och lanar nu, cs och sånt shit ni vet. Haha, nej.. Msnar faktiskt bara.. Och musik. Musik är bra.. Speciellt på natten.

Citat: "Han är bara så jävla go i huvet den killen"..

Sitter hos Ellie nu, vi kom nyss hem från Linus. Tittade på Melodifestivalen och ja.. Vad ska man säga? Ni som såg vet nog.. Hur kunde Caroline af Ugglas komma tvåa?! Hon sög! Ljudvolymen blev minst sagt hög när hon gick upp i ledning. Tur att hon inte vann bara.
Innan dess åt vi på kinaresaturang i Bjuv.. Det var kul, kom några från uppåt-landet och dom var smått.. underliga.. Undrar vad dom tyckte om oss då, haha kan riktigt tänka mig hur dom bara tänkte: Vad är det för fel på folket i denna hålan? Efter det blev det lite cykling, lite frysning och lite annat knäppt. Sen hem till han då.. Det var minst sagt intressant.. Ja, vissa människor.. ;s

Citat sagt av Ellie som sagt en rad konstiga grejer idag.. Ehm.. Ja. xd

Alla följer dina spår

Idag blev jag väckt vid 10, på en lördag. Jag tycker det är lite väl tidigt.. Gick iallafall upp och tittade på den nya hundburen som nu finns i V70n.. (Nej Lupon, haha) Sen duschade jag snabbt och så åkte vi in till stan. Snokade lite, tasty house, upp om bageriet, åt, kullagatan (haha, ja ellie du vet xd). Kollade på nya skor.. Provade ett par blåa Converse, höga, som jag gillar väldans mycket. Åkte vidare till Väla och kollade på vanliga svarta, låga, och det blev att dom fick följa med hem till vår hall. Jag vill egentligen ha dom andra också men det får kanske bli en annan gång. På väg hem åkte vi inom City Gross och, haha detta va så kul, han som stod framför oss i kassan fick betala extra för att han hade gått och ätit godis. Han blev skitsur, men det va lia (skåning är man ja,) gått åt han..
Kom hem och plingade Ellie, ska dit senare. Mello och lite sånt vettu, det ska bli najs. Antar att det lär bli lite knäpperier där som vanligt, men det är kuul :D

She's a maniac, maniac

Sitter här och lyssnar på Maniac med Flash Dance. Älskar den låten, och det deceniet**. Finns inte mycket att göra en kväll som denna så jag typ gör ingenting. Men man känner inte för att sova för det är liksom tråkigt. Ska nog sitta uppe läänge inatt och bara lyssna på musik. Det är nice..

We lost it

Nu har jag varit ute och tränat mina underbara hundar. Lakrits började och han tränade slalom, höger/vänster, självständiga ingångar och att gå hela 4an. Vi tränade också mer på hinder, i slutet klarade han en hel sväng och en kortare raksträcka.
Sixten tränade bara i ungefär 2 minuter eftersom vi hade lite snö och jag vill inte att han sträcker sig till tävlingen. Men vi körde lite svängar och slalom och han gick jättefint. Det gjorde båda två.
Nu ska jag fortsätta mitt tv-tittande/sjungande/msn-erande. /Rebecca

PM!

Idag fick jag PM från Malmö Int, som är nästa lördag. Det var förvånansvärt få startande i mina klasser, bara 53 stycken tror jag det va.

Tänkte träna en stund med båda hundarna idag. Lakrits får nog fortsätta på slalomen och Sixten, vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. Skriver väl mer om det senare idag.

Hårtrött

Jag är så trött på mitt hår nu, om ni ville veta. Jag tycker det kan växa lite till så jag kan klippa av en bit av det. Vill slinga det nu, vill inte ha gult hår. -.- Jag vill va blond ju! Ja, vilket värdelöst inlägg liksom..

Like you imagined

Idag har vi varit och åkt skridskor. Åkte rätt länge, från 9 till 15 ungefär. Jag har äntligen fått liiite flyt i det och jag får inte kramp i foten längre, trillade dock en gång. Det var inte skönt xd Jag har iallafall haft skitroligt hela dagen. Inte bara jag och Ellie som åkte, Oskar x2, Kevin och Linus var också där. Och en till från vår klass.. Det blev lite "utflykter" till McDonalds och OKQ8 också. Jag har till och med provat ishockey i typ 2 sekunder, trodde jag aldrig. Haha, ja, det var som sagt väldigt roligt idag. Synd att det snöar bara.
Nu är jag hos mormor och morfar, ska snart hem. Det blev ingen valpkurs idag eftersom vi va i stan så länge. Imorgon har vi bara Np i engelska och sen slutar vi. :) /Rebecca

When you were young

Hann med ett Välabesök innan. Hittade några skor jag ville ha men såklart fanns där inte ett enda par i min storlek. Suck liksom.. Det enda jag köpte var ett melontuggummi, gottgott. Kollade på abonnenmang men där va inget som passade mig. Suck igen.. Ikväll blir det tv och dator och musik och vovve. Imorgon ska man upp tidigt och sen in till Hbg som jag sa innan. Vet typ kanske till och med vad jag ska ha på mig. Vi ska ha sjukt kul jag och Fjånge, men det har vi alltid. Typ hela vår klass ska dit känns det som. Men nu ska jag ta min hund som biter sönder min bäddmadrass. Gaah, /Rebecca

I <3 AGILITY

Var precis ute med vovvsen. Jag och mamma satte in tre hinder och en 4a slalom i trädgården. Började med Lakrits som fick springa genom stöd. Började med ett eftersom han tycker det är lite svårt med två. Jag använde klickern denna gången och han fattade direkt. Vi kunde till och med ta steget längre till två hinder, rätt så tätt ihop, på rad. Vi tränade framåtsändande över ett hinder också och det gick jättebra. Han tycker det är så kul! Vi började lite med slalom också, både höger och vänster. Min plan är att göra som jag gjorde med Sixten. Lär in både vänster och höger samtidigt så blir det inget problem sen. Sixten har en bättre höger än vänsterslalom och det har han haft i princip hela tiden. Vi körde både på att han skulle följa min hand med godis och att han skulle hitta ingångarna själv. Det gick bra från båda hållen, lite bättre från höger på att hitta ingångarna själv.
Sixten finslipar lite inför tävling nästa vecka. Jag kör igenom min handling också och det går riktigt riktigt bra för oss just nu. Sixten har utvecklats så mycket i vinter. Slalomingångarna fixar han jättefint, ska bara träna en viss lite till, svängarna är bättre och han tycker det är roligt. Det ska bli jättejättekul att tävla den 21e! Jag slipper till och med skolans dag så det gör det ännu bättre. En sak jag kom på under passet är att vi behövde träna på är 180-graderssvängar efter slalom. Just nu krävs det ett skarpt "Sixten" precis innan han måste svänga. Vi tränade lite och det såg bättre ut på slutet. Annars går han som sagt jättefint nu. Ska bli kul när säsongen är igång! :) /Rebecca

Hjälp den har damp!

Min hund är helt crazy för tillfället. Står och gräver och hoppar i min säng, man blir lite träningssugen så vi ska nog snart ut och träna lite agility. Eller agility och agility, springa mellan stöd. Sixten skulle behöva lite träning också. Jag vet bara inte på vad, jag skulle vilja träna tunnlar och kontaktfällt. Kontaktfällten = sönder, tunneln = vill inte att den ska gå sönder. Tunneln får komma ut när det inte är så blött och lerigt ute. Återkommer med rapport lite senare. Ha det bra! /Rebecca

On the back of a hurricane

Har varit hemma i snart en timme nu. Denna dagen har gått rätt så fort faktiskt. Vi hade först klassråd, svenska x2, franska x2, matte, kemi och fysik. Imorgon har vi studiedag så jag och Ellie ska åka skridskor i Helsingborg. Idag händer det ingenting alls.. Tror jag iallafall, vi får väl se. /Rebecca

We don't need education

Sitter i skolans datorsal nu.. Vi har franska och ska göra något till skolans dag. Vår grupp har inte åstadkommit ett skit. Ovanligt ju. Hade precis en liiiten liiiten rast. Fick ju ha ett litet möte med tyskamänniskor som kommer här ute och stör vår arbetsro. Haha, nej men det va nice :D Nu ska vi göra något det har jag bestämt. /Rebecca

Ellie..

.. tyvärr.. men du är alldeles för knäpp för mig.. Det är inte jag, det är du. Way to knäpp... Haha NOT xd There is no such thing as to knäpp :D

We'll paint the town

Hade precis ett kort klickerpass med Lakrits. Vi började med ligg och det gick bra. Sen tränade vi lite mer på att han skulle upp på lådan med två tassar. Slutade med nosduttar där han skulle följa handen och sen dutta. Det går jättebra! Ja, det var allt. /Rebecca


Watch it now - here he comes

Lyssnar på musik igen.. Jag är sjukt glad för tillfället. Jag och Ellie har kommit på så många saker vi gillar och liksom allt är ju aktuellt i våra liv just nu. Ellerhur Ellie? Sjukt nice! Här kommer en låt som iaf jag blir rätt glad av men jag venne varför men ja det kanske var för att jag har lyssnat på den hela denna glada dag :D
 /En sjukt glad Rebecca

Guess what..

.. jag sitter i mitt rum med trådlöst! Wiiie! :D

Hey little sister who's the only one?

Sitter och lyssnar på White wedding med Billy Idol.. Denna dagen har varit väldig händelsefattig känner jag. Har bara suttit här, det känns så dåligt när man tänker på det. Har iaf ägnat lite tid till telefonen, som att det skulle göra det hela bättre. Jag och Ellie har iaf precis kommit fram till två saker, ellerhur Ellie? xd Svart.. Haha. Vi ska snart klippa lillehundens klor, lite väl långa. Mamma var ute med Lakrits och Sixten när jag var i skolan och när jag kom ut hittade vi en lång tagg i trampdynan som gjorde jääätteont sa Lakrits. Man kanske skulle träna lite ligg ikväll. Nu när vi har hundgodis. Nu ska jag prata vidare med Ellie, msn då.. Sen får jag väl kanske ta tag i kemin och son. Inte för att jag tog hem son men jag kan ju alltid börja på egna tankar. /Rebecca

My pain, your thrill

Skola idag som vanligt. Hade sovmorgon till 9, wow. Var en stund hos mormor innan skolan och sen kom mamma med mobilladdning, min taktik för det fungerade, haha, så hon körde mig till skolan. Vi började med kemi, rast, svenska där jag och tre till hade nationella proven muntligt, sen hade vi lunch, matte, vi hatar matte, sen so, vi gillar inte so heller så speciellt mycket för tillfället, musik och sen idrott. Slutade 15.20 och sedan dess har jag.. gissa vad? Suttit här. Börjar bli lite väl nördig känner jag.. Nu åker mina päron så jag är ensam hemma en stund. Nice! Haha, men ska gå. Ha det bra! /Rebecca

Snart så..

Nu är mamma rätt trött på mitt sjungande och det fattar jag. Jag sjunger/ylar vekligen inte bra. Var ute med Lakrits innan, lite seg på inkallningen eftersom han var rädd att jag skulle fånga honom. Men det går bra annars, vi kör med nosduttar i inkallningen och det går jättebra. Smart sätt att lära in inkallning (värst vad mycket inkallning det blev här då), undrar vem som kom på det.. Vi lekte lite och så också och han följer mig vart jag än går. Duktig lillehund.
Idag, lagom sent, anmälde jag till DM och klass 3 tävlingarna som går i Kristianstad. Lagom sent, den går ut idag. Bestämde att det inte blir Gåsahoppet eftersom han inte går så bra på mattan ändå så det känns inte lönt nu när vi ska jaga SM-nollor. Vi skrev iallafall upp alla tävlingar vi kanske ska åka på. Det blir nog att jag och mamma åker ensamma till Snapphanefejden, 5-dagars i juli, och så kommer pappa sen till helgen.
Nu sitter jag här och lyssnar på musik, Malta-låt för tillfället. Feel the rush heter den.. Längtar till Malta igen. Det ska bli sjukt kul, om det blir då. Nu får det va nog. /Rebecca

Haha, förresten. Rätt rolig incident i "skolan" idag. Nog bara Elli som fattar men det va kul. Jag menar på badmintonen nu Elli, i omklädningsrummet. Det var nog en av dagens. Haha.

Skridskoåkning och badminton

Idag har vi haft friluftsdag med skolan. Vi började med att åka skridskor i helsingborg vilket gick förvånandsvärt bra. Jag trillade iallafall bara en gång. Vet inte riktigt vad som hände men om vi ska va lite tråkiga och skylla på något så får det väl typ bli att där var skrovligt i isen eftersom galningarna hade spelat ishockey där. Vi kan säga att det var därför.. Efter skrillorna gick jag och Ellie och åt på "McTena*". McDonals på Stattena* då. Sen blev det badminton, det gick väl rätt så bra. Jag var iallafall väldigt trött i slutet vilket märktes. Haha, men det var roligt. Kom till skolan vid 14, gick till mormor, hem och datorn. Nu ska jag ut med vovven i trädgården. Ha det bra! /Rebecca

We have a plan..

Sitter och pratar med Fjånge i telefon. Hon är knäpp, snackar om transform av människor och sånt. Efter att jag kom hem tittade jag iallafall på One Tree Hill och Gossip Girl som vanligt. Åt kalkon idag, det är gott. Ikväll blir det mer tv och lite klädgrejs. Jag och Elli have a plan.. Mohaha (6). /Rebecca

Fjånge du är..

.. koko.


Skrillor, Väla och en massa skor

Idag har jag och Fjånge varit och åkt skrillor. Det gick förvånandsvärt bra för min del, jag trillade inte en enda gång, haha. Vilken prestation liksom. Innan vi gick lämnade vi skrillorna för slipning så vi kunde hämta dom imorgon när vi ska åka med skolan. Efter vi åkt åkte vi ut till Väla för att Fjånge skulle köpa skor, tre par köpte hon. Ojoj, helt knäpp. Fina va dom iallafall! :D Vi gick i i alla skoaffärer, skolovers som vi är. Jag provade bara ett par, på ungefär 13-14 cm. Man blev rätt lång. Såg väldigt roligt ut när jag stod bredvid Fjånge. Haha, men det va roligt och nu är jag kär i dom skorna eftersom jag äääälskar såna skor. Inte för att jag använder det så ofta.. Ibland är det inte kul att va lång.. Men bara ibland. Nu är jag hos Fjånge som kollar kläder till imorgon eller något sånt. Denna människan har en väldans massa skor. För tillfället sitter hon här och morrar. Knäppo ;S
Nu ska jag snart hem så jag måste gå. Ha det bra! /Rebecca

Sovmorgon

Idag har jag sovit länge. Skönt var det, även om terroristen var lite pestig och skulle bitas och rivas och hålla på. Jag gick upp vid ett eller något, fast då hade jag varit vaken ett tag och tittat på The Hills och Life of Ryan(?). Idag ska jag inte göra så mycket, mina kusiner kommer hit sen. Tror vi skulle gå i skogen, vet inte om jag följer med, och kanske titta på Melodifestivalen eller något. Äta lax också tror jag. Nu ska jag gå. /Rebecca

Matteprov

Idag hade vi VG-prov i matte. Mitt mål var ju som jag skrev innan: alla rätt. Haha, jo men det känns ju verkligen som att jag fick alla rätt. Nee, jag svarade iallafall på alla uppgifter vilket jag inte brukar. Men sen om det var rätt är ju en annan sak. Just då kändes det bra men efter varje matteprov, eller ja dom flesta prov, pratar alla om vad dom svarade. Några jag vet är lite smartare än mig hade helt andra svar, vad jag kan komma ihåg, så det gick nog inte speciellt bra. Vi får se på tisdag. Efter matten hade vi engelska och sen bild och hemkunskap. Sen slutade vi. Gjorde chokladbullssmet när jag kom hem och sen har jag bara suttit här. Mamma tjatar om annat. Kan man aldrig få vara ifred efter skolan?? Nu ska jag gå. Ha det bra! /Rebecca

Serietävling och valpkurs

Idag började det med valpkurs halv fem som vanligt. Vi gjort inkallningsövningar, kontakt, ligg, stanna kvar och gå fint i kopplet. Lakrits var jätteduktig. Efter kursen var det serietävling och jag sprang först med Luna. Det gick sådär. Fick tänka om på ett ställe och då blev det helt fel. Sixten gick rätt så fort men svängarna var överallt och han fick upp någon lukt på något ställe. Drog på balansen istället för gungan och lite så. Körde bara en klass och sen åkte vi hem. Pluggade nyss matte. Mitt orealistiska mål: alla rätt. Jag hade bara två fel på G-provet så det kan kanske gå att få till ett MVG. Svårt kommer det bli men min hjärna ska vara på topp imorgon. Vi börjar med matte så den är lite utvilad och så.. Det är bra. SO:n gick skit skit skit skit. Det blir extrauppgift. Lasse liten sa att jag bara behövde göra en och inte tio som jag skrivit på provet. Menmen, A delen nationella proven svenska hade kommit upp på Schoolsoft. NÖJD! Över förväntan, eller egentligen hade jag inga förväntningar. Men det gick bra iallafall. Man fick inte ha ett enda fel för MVG. Snart ska jag göra lite matteuppgifter tänkte jag. Lillen sover som en stock här bredvid mig. Sötisen... Ha det bra! /Rebecca

Agility!

Idag blir det agility! Serietävling i Bialitt efter valpkursen. Är bara snabbt hemma nu och äter och byter om och då och snart ska vi åka. Ha det bra! /Rebecca



9b-aren, nej jag vet inte vem du är. Det går några stycken i vår klass :)

En sorts utpressning?

Nu har jag inte haft trådlöst bredband sedan i typ juni?! Nu, eller typ ett halvår sedan, har jag blivit väldigt trött på att sitta i köket med det, visserligen snabba, fasta bredbandet. Vi känner en, eller egentligen två, som kan fixa det men mamma ringer ju ALDRIG. Även om jag har tjatat och tjatat och tjajat. Så nu kör jag en typ av utpressning eller något. Jag sitter i köket och sjunger högt till varje låt, provade nyss att rappa till Dead and Gone, det var inte vackert. Ni som har hört mig sjunga vet ju hur falskt det låter. Hoppas att detta ska hjälpa. Medans jag sjunger mig hes här hemma kan ni ju alltid få en film på Dead and Gone, om ni inte hört den tidigare.



Jag tror att han ena kommer på lördag, eller söndag. Så vi hoppas på trådlöst till helgen! :D /Rebecca

Kort dag i skolan

Idag slutade vi redan tio över elva men eftersom vi inte visste det så var vi i skolan till typ.. Hm, kvart i tolv kanske?? Jag vet inte men det var bestämt att vi skulle ha en lektion till men sen så skulle vi inte det så blev det som det blev. Gick iallafall till mormor och var där en kort stund och sen hämtade mamma mig och vi åkte till ICA. Satt i bilen, ny musik på mobilen så den används flitigt. Nu är jag bara hemma och vi får väl se vad som händer sen. Gissar på inget. Kanske tränar lite i det fina vädret. Ha det bra! /Rebecca

From the F...

..to the jånge. = FJÅNGE

Arrrrrg..

Detta har varit den sämsta dagen på väldigt väldigt väldigt (osv) länge..... Inte nog med att jag inte vet hur karies bildas, nej, jag kan inte räkna ut vad 6 kr av 20 kr blir i procent! Sen är det något som jag tydligen MÅSTE med på idag. Men tänk om jag inte vill det då?! Jo men det måste man ju för att man bara är 15, bor hemma och inte får bestämma själv över sitt eget liv och vad man ska göra på dagen. Någon som vill byta liv med mig? Ingen som går i skolan dock för jag har total hjärnsläpp och kan inte, och hur glömde jag detta?, räkna ut 6 delat med 3. Hallå. Grön grupp nästa! Tur jag har mina älskade vovvar som alltid är där och är glada och snälla (förutom Lakrits som är en pest på natten -.-). Jaja, nu ska jag väl gå eller något. Eller nej jag ska lyssna på musik. Ha en bättre dag än vad jag har haft! /Rebecca

Ännu en jobbig vecka

Idag har jag som vanligt varit i skolan och det har faktiskt varit rätt så roligt. Inte sjävla skolan såklart men det finns ju personer som gör skolan rolig. :) Vi fick tillbaka franskaproven och det gick bra. Tur var väl det för jag vet hur mitt humör hade blivit annars. Sista lektionen var idrott. Vi spelade badminton och pingis, jag suger verkligen på pingis. Jag och Elli spenderade lite tid i styrketräningsrummet. Haha, jaa. Jag kunde knappt sätta mig ner efter att vi varit där inne. Usch, det var patetiskt, jag är sååå otränad. Det ska det bli ändring på sen när jag börjar gymnasiet. Då ska vi, jag och Elli-Pelikan (payback has begun*), skaffa gymkort tror jag. Tyvärr blir man ju inte speciellt tränad när man bara håller på med agilityn och så sällan som jag har tränat under vintern är det inte konstigt att jag inte ens kan göra en armhävning. Men nu ska jag börja träna ordentligt, tävling om tre veckor! :D På torsdag är det serietävling efter valpkursen. Det ska bli kul! Lakrits kommer väl vara helt hes när han kommer hem så som han skäller när andra springer. Ska iallafall bli kul att se hur han är när han tittar.
Idag ska jag bara plugga, plugga och plugga. Vi har tre prov denna veckan, eller som lärarna säger: två. Jag får iallafall ett biologiprov (imorgon), ett G-prov i matte (imorgon) och ett VG-prov i matte (torsdag) till tre. VG-provet som dessutom är ett av de, kanske till och med det, svåraste provet vi har.
Nu ska jag snart börja plugga. Seg dag. Ha det bra! /Rebecca

RSS 2.0