Vi hatar att springa

Jag tog Sixten med mig ut på en kort joggingtur innan. Den var verkligen kort, typ 1 km och ändå var både jag och han trötta efter typ halva. Bra kondis! Höhöm.. Neej. Dessutom var det skittråkigt. Men jag ska försöka fortsätta ändå så att vi får bättre kondis och dessutom bygger lite muskler, iallafall på hunden. Haha :)
Sen måste jag än en gång inflika hur underbar Lakrits är. Vi körde lite innan, både svängar och lite slalom och något bakombyte. Han tog allt jättefint! Slalomen börjar bli både säkrare och snabbare och han sprang på som satan idag. Han är väldigt följsam och allt känns så bra nu. Kanske inte tunnlarna med resten :) Duktig Lallis, :)

 Lite suddig men söööt. <3

 Bebis-Lallis <3

Lakrits börjar bli "stor" nu. Han är rätt liten på höjden, runt 45-46 skulle jag tro, han är fortfarande högre bak än fram. Bak är han högre än Sixten. Han börjar få päls nu också :)

Uppdaterat Tävlingsbloggen

Nu har jag skrivit kort om Bjuv. Klicka här.

Träning

Jag är lite seg på att uppdatera.. Speciellt i Tävlingsbloggen. Jag ska skriva om tävlingen mendet blir nog inte idag. Jag har iallafall tränat Lakrits idag, Sixten fick vila. Vi tränade på att komma med fart in i slalom. Hade en liten sväng innan så att farten inte var så jättehög. Fungerade bra både höger- och vänsterslalom. Nu blir det inte mer idag, hejs :)

Till Anonym

Okej, men det går iallafall för mig. www.retavling.blogg.se

Hinderbygge

Kom precis hem från Bjuv. Var och byggde banor och fixade med annat innan tävlingen. Lakrits var med och miljötränade, han satt tyst och fint i skuggan heela tiden. :)

Bra nyheter från massören

Hon hittade inget på Lakrits muskler och han var mjuk och fin. Avvaktar ett tag och ser om det försvinner :)

Träningsschema

Funderar på om jag skulle ta och göra träningsschema till hundarna. Fys och agility till Sixten och bara agility till Lakrits. Jag vet iallafall att jag behöver göra någon form av lista till båda två så att jag kan skriva upp saker vi behöver träna på.

Mer om knaket

Nu har vi hört runt lite om Lakrits knak. Vi frågade en massör som ska känna på honom ikväll, en kiropraktor som sa att valpar var rörligare i lederna men hon tyckte inte att det skulle knaka. Sen skrev jag till Jenny (uppfödare) som jobbar på djursjukhus och hon hade frågat en veterinär som också sa att valpar var rörligare i lederna och att det troligtvis inte var något farligt. Han ska iallafall till massören ikväll och så ska hon känna på honom. :)
Vi var och tränade i Bjuv igår med Alexandra och hennes hundar. Sixten tränade det mesta, eller repeterade ska jag kanske säga. Han var duktig och han sprang på bra. Lakrits fick göra lite ändå så det blev hinder och tunnel, slalom och nån gång på kontaktfälltet. Han var också duktig :)
Nu knakade Lakrits igen så nu får han sluta gräva i sängen.


Border Collie utan motion = galen Border Collie

Lakrits tränar inte för tillfället eftersom han knakar i lederna. Vi ska till massör imorgon och kolla honom och om hon inte hittar något ska jag boka tid hos kiropraktor nästa vecka. Han har inte tränat sedan i måndags och nu är han helt vild och sur är han också. Men jag vill att han ska bli bra och att vi ska få reda på vad det är innan han tränar igen, kan ju va så att han är skadad :( Hoppas verkligen inte det..
Ikväll ska vi iallafall till Bjuv igen. Sixten ska träna och Lakrits kanske får följa med och titta i buren. Vi får se! Skriver om träningen imorgon eller ikväll. :)

Till Tina :)

Hej! Vi har inte bestämt hus eller så men det blir till Bjuv i sommar iallafall :)

Klubbyte x2

Idag har jag bytt klubbar. Både min HU och SBK-specialklubb. Så Rönne Hu och Bjuvs Bk är det som gäller nu. Jag har ju varit med i Bjuv innan men bytte. Men nu när vi ska flytta tillbaka till Bjuv blir det enklast och jag kan dessutom ta mig dit själv. Ringde och sa att jag kunde hjälpa till på tävlingen på lördag också. Jag tycker ju sånt är kul, haha :)
Det blir även så att Alexandra åker med oss upp till Tranås nästa vecka och bor med oss där, i husvagnen. PM och startlistor ska ha kommit så jag ska kolla det efter detta.
Idag var vi (jag och Alexandra) och tränade i Bjuv med bebisarna, Pizzan och Lallisen. Lakrits tränade tunnel, slalom, kontaktfällt på balansen och en cirkel av hinder. Han gick även 2/3 upp på A-et men sen orkade han inte längre eftersom han inte hade någon fart. Jag är mycket nöjd med den "lille" bc-bebisen.
Nu ska jag som sagt kolla PM och startlistor för Tranås. :)

Jag är kär..

.. i agility! x) Jag har bara sån lust att göra en massa "agilityigt" hela tiden och varje gång ett PM kommer ut blir jag väldans glaa. Bjuvs PM kom idag och på lördag är det tävling igen! :)

Inte idag heller.. Suck.

Det blev inget hinderfix idag heller. Istället har jag tränat hundarna och kollat upp vad som behöver fixas och vad jag måste köpa för att fixa allt. Så här är en liten lista på vad som behövs:

Balansen
- Markera kontaktfällten på sidorna
- Sopa/tvätta mattorna
- Limma fast lösa mattor (2 stycken har trillat/blåst av)
- Täta ett mellanrum mellan den ena nergången och mittendelen
- Bygga ett extra "ben" som ska vara mitt under mittendelen så att balansen inte rör sig så mycket
- Någon sorts spännband under (svårt att förklara var det ska vara men det fanns på ena sidan och inte andra, vet inte riktigt varför det fanns där ;s )
- Täta en mattkant som lossnat på ena nergången

Hinder
- Måla (vita&röda)
- Förkorta (jag ska kapa dom så att jag kan träna snävare svängar)
- Laga dom som är sönder

Säcken
- Tvätta
- Skydd runt kanten vid ingången så att hundarna inte skadar sig

Gungan
- Tvätta/sopa mattor
- Tejpa (en sak på nergången som gör att det inte låter lika mycket när den når marken är lite lös)
- Markera kontaktfällten på sidorna

Däcket
- Tejpa runt hela
- Nya kedjor som håller uppe och håller fast det

Det var nog allt som behövdes göra. Jag tror att jag börjar med balansen och gungan och sen tar jag det andra lite efter hand.

Träningen då. Både Sixten och Lakrits fick göra lite följ-väningar och sedan sväva svängar runt stöden. Vanliga svängar, framförbyte och bakombyte. Bakombytena var lite svåra tyckte Lakrits men han läste mig bättre och bättre efter hand så det kändes bra. Sen tränade Sixten lite mer studs och Lakrits gick lite slalom, han har dessutom börjat gå snabbare. Han har blivit helt galen dom senaste dagarna, men det är kul!

I 2 år..

.. har vi planerat att laga lite hinder, som till exempel balansen där två mattor flugit av och en pinne fattas. Det kan vara så att det äntligen blir av idag. Wow!

Synd

Var nyss ute med hundarna som fick vars ett snabbt pass. Lakrits började lite på framåtsändande och Sixten fick hoppa mer studs, denna gången med tre hinder. Eftersom det är så varmt var dom bara ute i ungefär 5 minuter var. Blir kanske något mer snabbt pass senare :)

Back On Track blir klassat som doping i framtiden.. Lite synd faktiskt.

Mer oxerträning

Jag och Sixten gick ut och tränade lite mer på oxer. Det gick bra och vi hittade en ny sak som vi verkligen verkligen måste träna på. Ur en viss vinkel river han väldigt ofta så det ska vi försöka fixa.


Konditionsträning

Jag var nyss ute och tränade lite i trädgården med hundarna. Började med Lakrits som var väldigt trött idag, inte mycket till sug alls så det blev bara ett kort slalompass med honom. Sixten fick konditionsträna så att han kommer i form till säsongen. Vi tränade studs* med två hinder, oxer som andra hindret. Syftet var att bygga lite muskler, förbättra konditionen, lite hoppteknik, anpassa hoppen och lite träning på oxern eftersom han rev den i söndags. Det gick bra och han var pigg och glad. Tävling igen nästa vecka i Bjuv!


Snapphanefejden

Har precis anmält och bokat campingplats till Snapphanefejden! Äntligen, har varit lite seg på att göra det. Synd att det inte är förrän om 3 månader men anmälan går ut redan 2,5 månad innan. Det kan man ju förstå när det är en 5-dagars med troligtvis en hel del starter! Det lär väl bli som på Värmlandhõppet, 170 starter i hoppklass 3. Puuh! Jag ska dock inte tävla alla dagar utan "Cupdagen" står vi över och vilar. Men fyra dagar är tillräckligt tycker jag. Jag kommer nog dessutom bo själv i husvagnen från tis-fre, tror jag har skrivit det innan. Nu ska jag snart ut och träna!


Ny design

Testar en ny design. Tänkte jag skulle se om jag trivs med den ett tag, den är ju lite vårigare och gladare än den svarta.

Träning

Som jag skrev innan var vi och tränade i Bialitt idag. Jag började med Lakrits som tränade tunnlar, eller tunnel eftersom han bara sprang i den korta. Det gick jättebra och han lärde sig att söka sig till tunneln om vi kom mot den. Det är absolut inte hundraprocentigt men det är en början iallafall! Tunneln är roolig tycker han. Vi tränade också lite att springa på metallhinderna och det gick jättebra, denna gången missade han inte en enda gång så det har han förstått nu. Känns bra. Vi gick lite i slalom också och det gick också jättebra. Det enda är att han börjar varje gång med att gå in på fel sida första pinnen men som tur är blir det färre och färre gånger varje gång. Han siktar på fel port också ibland men vi har ju bara börjat. Vi hann också gå en gång över hela balansen, första gången han tar hela. Det gick fint även om det tog tid men det gör inget. Sen körde vi lite, lite kontaktfällt också och det gick fint.
Sixten fokuserade bara på kontaktfällten idag och på träning går det jättefint men på tävling missar han. Annars kändes han bra med bra fart och fokus på mig och hinderna. Brabra!

Lite förändring

Det kommer nog bli så att i framtiden skriver jag bara om hundarna och agilityn. Det andra är så.. ointressant kan jag tycka. Det blir väl något annat då och då men nu ska denna bloggen handla om hundar och agility. :)

Kontaktfällts- och tunnelträning

Det blev inget mer inlägg igår men om det va någon som ville veta hur det gick med kladdkakan så va det väl mindre lyckat denna gången också. Hade inne den lite för kort tid.
Nu ska vi snart åka och träna i Varalöv. Det blir kontaktfällt och tunnel idag. För båda två tror jag faktiskt. Det blir längre inlägg ikväll, troligtvis med bilder från idag och kanske igår. Nu ska vi snart åka tror jag..

Kladdkaka: försök 2

Gör mitt andra försök på kladdkaka nu då. Väntar bara på att ugnen ska bli varm och det blev den nu! Skriver mer sen :)

Tränat nu igen

Började med Lakrits och vi tränade mest slalom. Komma lite i fart på slalom och sen fick han prova på att ta hinderna med en cirka 5 cm hög bom. Det gick finfint.
Sixten tränade bara i 2 minuter för sen kom Lakrits ut och började hoppa runt mig och då blev Sixten förbannad och bet efter Lakrits. Men vi hann träna något blindbyte efter slalom och lite svängar. Han var på mycket bra träningshumör iallafall (Y)
Nu sitter jag bara här och dricka Coca Cola. Goooott!

Schoolaan

Ovanligt rolig dag i skolan idag. Kändes som alla var helt glada och ja typ, det va kul. Det hände inte så mycket men jag och Ellie var ute i solen lite mer än vanligt, det är varmt idag! Nice. Det får bli lite bilder från dagens övningar.


Bjuv är väl.... fint? Höhö.


Denna människa är knäpp.


Den är även typ beroende av den där saken den har i händerna.


Nu tänkte jag snart gå ut och träna hundarna lite. Sixten kommer här och försöker hämta mig hela tiden. :)

Tävlingsbloggen..

.. är nu uppdaterad.

Kladdkakan blev bara en gigantisk muffins..

Jag skulle ju baka en good kladdkaka innan som jag kunde gå här hemma och äta på. Först verkade ju allt bra och så men sen upptäckte jag att vi bara ha 3 dl socker och jag behövde såklart 4. Så jag fick göra ett snabbt beslut att bara göra 75 % kladdkaka. Så var det problemet löst och jag blandar ihop allt och sätter in i ugnen, när jag då plockar undan ser jag att jag inte hällt i smöret.. Smart (Y) Ut med den fort som f-n och som tur är har man en mamma som kan sånt här, hon är ju konditor för er som inte vet det.. Så blanda ihop igen och in i ugnen och sen när det gått den tid den ska va inne vill jag ta ut den men då säger mamma nej den är inte klar.. Nehe då får den va innen lite till och när jag sen tar ut den är det som en muffins.. Blää. Torrt som f-n. Så det är bara att sitta o kränga muffins nu.. Usch inte allt gott.
Nu har jag precis ätit grillat och nu ska jag blogga om tävlingen och ladda upp filmer på Youtube.

Länk till tävlingsbloggen finns i inlägget under detta, sen när det försvunnit längre ner finns det en kategori som heter Tävlingsblogg eller något sånt så finns länken där. :)


 Vår familj konsumerar en hel del Coca Cola och nu när vi har det på burk hemma blir det ännu mer. Mitt och Sixtens pris från agilitybarometern var egentligen meningen med bilden.


Länk till min tävlingsblogg

Här hittar ni den :)


Testar lite nytt

Innan idag var jag ute och tränade med Lakrits, säger bara: han är helt underbar att träna med! Nästan alltid med och han vill så mycket, han är väldigt koncentrerad och ger nästan alltid 100%. Än så länge har jag verkligen fått vad jag ville ha av honom.
Vi tränade först slalom, han har fått för sig att man ska gå in på andra sidan första pinnen av någon anledning så det tränade vi på. Lite svårt i början tyckte han men det lossande sen och nu kan ha gå en hel fyra slalom både med mig på höger och vänster sida.
Efter detta satte jag upp en raksträcka med tre hinder, första gången han kör med utmätt avstånd mellan hinderna dessutom, 5 meter mätte (alltså stegade) jag mellan hinderna. Vi tränade sen starter och att jag skulle springa bredvid honom så han vande sig vid det, fick tipsat om det av min väldans braiga tränare Linda. (Y) Tacktack. Starterna började vi med att sitta men sen gick vi över och testade lite med ligg också. Han var lite säkrare när jag hade honom liggandes men han rycker fortfarande väldig mycket, kan ju ses både bra och dåligt men det visar ju att han vill iallafall. Tänkte jag skulle testa det lite till och se vad som blir bäst.
Sedan sprang vi ju också bara på raksträckan och jag märkte att vid sista hindret drog han sig till mig och jag var tvungen att göra en armrörelse utåt mot hindret och tydligt markera med "fram". Det ska vi tränar mer på, han har börjat söka linjer rätt så bra faktiskt men vi ska fortsätta med detta i veckan.
Vi avslutade med lite till slalom och han är så duktig lille Lilleman. Han har lärt sig att följa slalomen själv, eller ja han har förstått det själv. Vi har ju bara tränat ingångarna. Nu ska vi köra säkerhet i slalom. Han är ju bara liten bebis fortfarande, 5 månader, men han är så duktig redan och det känns lite som jag går för fort fram med han så nu ska vi träna mycket säkerhet och träna allt väldigt ordentligt.

Detta blev ett lång inlägg. Ska skriva något till nu, bland annat om tävlingen. :)


 
Trött Lakrits blev en väldigt pigg Lakrits när vi gick ut senare :)


Tävlingen..

.. skriver jag om lite senare. Vaknade precis och orkar inte lägga in bilder och filmer från kamera/mobil. Men jag gör det sen någon gång :) Idag tänkte jag baka kladdkaka, om vi har ingredienser till det. Annars får väl mamma åka och handla lite (Y)

2 Ellie.

Här kommer instruktioner för vad jag vill att du ska göra nu.

1) Pallra dig ut i köket
2) Ta fram ingredienser, ta kakao det är shit the same liksom.
3) Baka en fiin Kladdkaka till mig
4) Skicka kladdkakan till mig med bud innan jag svälter ihjäl här x)

Design

Den är nog rätt tillfällig.. Finns dock en tanke bakom den, tillfällig tanke också tror jag..

Kärt återseende (höhö, vad vuxet det lät)

Kvällen har jag ägnat åt att packa till tävlingen imorgon. Det kändes så bra att packa till två hundar, även om jag gjort det innan när jag tävlade med Ebba också. Längtar verkligen till den 6e maj 2010! När Lakrits får starta då om det var någon som inte fattade det.. Det konstiga var att jag packade så lite, eller det kändes så iallafall så nu tror jag bara att jag har glömt en massa saker. Jag tror att jag har med det viktigaste iallafall, så det blir nog bra. Fick se "mitt" tält också  för första gången sen i typ oktober, det var en härlig känsla. Då vet man att säsongen börjar igen liksom!

 EBBA.

Nu tittar jag på The Wedding Date (tror jag den hette) och ska snart sova eftersom det blev sent igår och så ska jag upp tidigt imorgon.


GRATTIS..

.. till Alexandra och Nicki som tog 3 SM-pinnar och ett agilitycert i helgen i Oxie!

 Nicki Picki Pöö

.. och till Linda och Spice som vann och tog sin sista agilitypinne i 1an!

  Spice (höger) och mamma Nova (vänster)

+ GRATTIS TILL ALEXANDRA SOM BLIR 16 ÅR IMORGON :D

Hahaha..

Lakrits visade precis tänderna för en fluga. Knäpp?

Film på Lakrits

Har gjort en liten kort film på Lakrits när han tränar. Lite från början och lite nyare träning. Har lagt upp slutet av filmen tidigare men inte hela.



Märker att jag är väldigt slarvig i handlingen när jag tränar, fy skäms på mig.

Back On Track-täcke, doping?

Fick smsat innan att det sagts på en tävling att man inte längre fick ha Back On Track-täcke på tävling eftersom det ansågs som doping. Jag vet inte om det kommer förbjudas på tävling eller om det bara är ett test nu men jag tycker iallafall inte att det ska vara så. Jag tror att rätt många som har Back On Track-täcken har det till återhämtning, det har jag också. Men det kanske är doping jag vet inte.. Hoppas inte det blir något förbud på det iallafall. Jag ska iallafall se om jag hittar något om det. Det enda jag hittade var detta men det handlar ju inte om förbudet.

"Till skillnad från exempelvis liniment verkar Back on Track endast utanpå kroppen. Det kan inte resultera i doping och det finns ingen risk att huden skadas."

Hittade det här.

Mitt, eller nej, Sixtens blåa Back On Track och Nickis svarta :)


Att cykla i motvind är inte kul..

Imorse gick jag och Ellie hem till min mormor och morfar och hämtade väskor och cyklar som varit där över natten. Vi cyklade sen till ICA, köpte tuggummi, och sen hem till Ellie igen - i motvind. Vi "stod" nästan stilla ett tag kändes det som. Jobbigt värre för en otränad människa som jag x)
När jag kom hem chillade jag lite och sen badade jag Sixten och Lakrits. Dom blev ju jätteglada.. Not. Men rena och fina är dom nu iallafall till tävlingen imorgon. Lakrits ska få se stooora BC:s för första gången sedan han lämnade mamsen. Han träffade ju lilla Cocos nyligen men det ska bli kul imorgon. Det ska bli så sjukt kul att tävla!! Speciellt utomhus. Jag är riktigt laddad och jag tror att Sixten också är det. Det ska bli så kul!

Här är lite bilder på mina badpojkar. Tagna med mobilkamera så dom är både suddiga och oskarpa.


Lakrits var lite nyfiken på vad det här var för något, fortfarande lyckligt ovetandes om vad som ska hända härnäst.


En inte så glad Lakrits, nybadad och fin är han iallafall. Här ser man till och med att han är en långhårig liten kille. Eller liten och liten han är ju nästan lika stor som Sixten nu, large-bc-bebis är han.


Sixten kom inte undan huvudbadet. Han ser förvånansvärt glad ut här faktiskt..


Mina fiiiina pojkar. <3

Bahnhof

Här kommer lite bilder från igår. Hade sjukt kul! Tacktack :)


TUGGUMMI OCH COLA-SHOPPING PÅ STATOIL.


JAG PÅ STATOIL, STIRRAR SOM VANLIGT x)


GLASS PÅ 7-ELEVEN I HBG.


BILD FRÅN BAHNHOF. MAN SER INTE SÅ MYCKET EFTERSOM JAG INTE
HAR BLIXT PÅ MIN MOBILKAMERA :)


INNE.

@ Ellies

Är hos Ellie nu. Gårkvällen var mycket lyckad! Kul som faaasen. Skriver mer sen när jag kommer hem, vi kom precis in från en liten promenad-cykel-ICA-tur. Imorgon är det dessutom första utomhustävlingen för i år!! :D

Design

Tillfällig design men jag var sjukt trött på den andra. Ska fixa med hela designen någon gång när jag orkar, inte idag. x) Säkert fel någonstans men då får det la vad det isåfall ;p

Trött?!

Borde egentligen börja lägga ner grejer i väskan känner jag men jag orkar inte.. Kom precis på att jag är trött. Men det får jag ju inte vara idag?! Varför är mina föräldrar uppe och väsnas innan halv tolv en ledig fredag??

Freeedag!

Idag är det ju då fredag, roligt värre. Jag gick nyss upp och åt och så och snart ska jag hoppa in i duschen så mitt hår hinner torka någerlunda bra till klockan 15 för då ska jag till Fjångs :D Sen ska vi fixa oss och så och sen ska vi vidare och till slut hamna på Bahnhof i Änglahoolm. Det ska bli sjukt kul, längesen man gjorde något sånt. Får se om det blir något mer inlägg idag ;)


Haha, jaa, egentligen skulle vi båda göra som Ellie men det blev inte så x) Blir väl lika galet idag..
..eller vad tror du fjångs? :P

Om 23 h och 17 min..

.. smäller det! Ska bli sjukt kul, hela dagen (alltså efter 12 då, för jag lär väl gå upp runt 12) kommer ju ägnas åt att ladda och fixa och så. Ska bli naaaajs, här kommer en låt som gör en ännu mer laddad.


Någon..

.. har fått ståöron. Haha, söten.

 
Inge vidare bra bild men jag tror man ser "lilla" örat som står rätt upp.

Det närmar sig..

Har inte varit speciellt aktiv här känner jag, men jag har inte direkt haft något att skriva om. Igår var jag ensam hemma ett tag där mitt på dagen, det är så sköönt. Man kan ju göra typ precis vad man vill, jag gör alltid samma sak. Hehe..
På kvällen kom Ellie och vi gjorde inte så mycket mer än att kolla på tv, sitta vid datorn, kolla bilder (pinsamma bilder, ojoj) och busa med Kalle som han nu kallas, inte av mig men av Ellie. Det är Lakrits förresten. Vi gick o la oss vid 1-1.30 kanske? Jag vet inte.. Vaknade vid tio, halv elva. Jag då, Ellie vaknade nog tidigare som vanligt ;p Ellie åkte hem sen och jag kollade mer på tv. Sen har jag städat och ska snart duscha och använda någon hårinpacking som jag köpte hos frisören sist jag var där. Ska bli intressant, eller något. Imorgon kommer bli en bra dag.

6&7 april

Igår var vi som sagt på Ullared, blev en del med hem. För mig iallafall, kuul.
Lakrits blev 5 månader igår också :)
Efter Ullared åkte jag hem till Ellie och sen stack vi ut en stund, ja, vet inte vad man ska säga..

Idag gick jag upp vid typ halv elva? Senare än Ellie as usual*. Mamma hämtade mig vid lite över 12 tror jag. Åkte hem, till Hööks och sen ut i Bialitt. Linda hjälpte mig med Lakrits, tunnlarna. Det gick jättebra! Han tyckte nog till och med att dom var roliga efter en stund. Tack så jättejättemycket Linda! :)
Sixten gick också rätt bra, vi sprang en rolig bana. Han gick finfint. Längtar till söndag, DM och officiell klass 3. Kul!
Idag händer det inte mycket, ikväll blir det mer smygladdning..

   

Ullared

Vaknade, eller blev väckt av att telefonen ringde, vid halv nio. Kollade en stund på tv och satt lite vid datorn och sen duschade jag. Har vatt ute med hundarna sedan dess och dom är fortfarande ute. Om ungefär en timme ska vi åka till Ullared.

Music

Sitter och lyssnar på låtar på Youtube. Blir väl inte så mycket, om ens någon, nedladdning nu när IPRED-lagen (heter så va?) gäller.. -.- Segt, men jag får väl ordna om min spellista på Youtube istället, mycket partylåtar nu iallafall när det blir lite partajing (fint ord.. (; ) på lovet.
   Nu ska jag återgå till min kaksmet :)

Helsingborg-Helsingör

Igår gick jag som vanligt i skolan och sen efteråt blev det Maxi. På kvällen sov jag hos Ellie och idag har vi varit i stan och i Helsingör. Får bli en så kallad dag i bilder.


Ellie i sin vid tillfället flygande kjol

Datanördade lite emellanåt :)

Pannkakspicknick, eller "nattamad"

Frulle, påsen bestod av fler bullar till en början

I Helsingör :)

25 oktober -08 <3

Donken på knutan, vissa ska ju alltid förstöra saker och vissa ska alltid
ha med ett finger i bilden.. (höhö)


Knas i Ellies trädgård, jag och min stora kärlek - fotbollen (njaae)
Detta gjorde Ellie samtidigt som hon sjöng: Under my Umberella, ella, ella osv.
(Ellie jag tog mig friheten att lägga ut denna eftersom du under två dagar fått
lägga ut två fula bilder på mig (A) )

Japp, det var ungefär vad som har hänt hittills under helgen. Nästa vecka kommer bli bra, mycket bra till och med. :)


Bloggfix?

Eftersom jag känner mig så glad och så över att vi har lov och lite vad som ska hända på lovet så tänkte jag att jag kanske skulle fixa med bloggdesignen idag! :) Ska ladda upp inlägg om igår och idag också tänkte jag. Men det får bli sen ;)

.

KÄNNER MIG SJUKT PEPP INFÖR LOVET! (Y)


BC-kusin

Idag var det serietävling. Sixten gick bra i båda klasserna, två nollor tror jag det blev. Lite långsamt tyckte jag han gick men på vissa sträckor gick han rätt fort. Han kändes bra annars och han lyssnade finfint.
Lakrits var helt vild och skällde och höll på när dom andra sprang eller rörde sig. Han träffade också en liten flick-kusin. Dom hade samma farfar, Cap. Så söt var hon, en månad yngre än Lakrits och lite försiktigare. Lakrits tyckte också hon va söt och rolig. Han hälsade på lite andra hundar och barn också idag så det blev lite miljöträning. :) Här kommer en bild på Lakrits kusin, eller halv-kusin kanske det blir eftersom deras pappor är halvsyskon.


Lilla Cocos, bild lånad från här.

Serietävling ikväll

Idag ska vi på serietävling, årets andra. Alla hundarna får följa med tror jag men bara Sixten som springer. Lakrits är ju för liten och Ebba har bogfel så det går ju inte. Sixten känns bra men han kan bli lite urspårad och inte lyssna men hemma och på senaste tävlingen har han känts bra så det ska nog gå om jag håller tillräckligt i honom.
Idag var jag i skolan som vanligt. Fick tillbaka svenska uppsatsen (nationella proven) och engelska nationella proven. Sista lektionen var ny och vi blev indelade i konstiga grupper som tydligen skulle vara de grupper som fungerade bäst arbetsmässigt. Ehm, ja, okej.. Det kändes lite som att lärarna kastat ihop grupper och inte tänkt på våra önskemål alls, som dom sa att dom skulle göra. Jaja, det får gå, står väl någonstans att man ska kunna arbeta med alla. Jag hamnade iallafall i en grupp med många idéer, även om vi lätt spårar ur också. Vi fick iallafall vara ute i solen en stund och sen fick vi kaka och läsk.
Nu tänkte jag fixa med korv och så och sen ska vi åka. :)

 Ellie har tagit bilden :)
Från serietävling förra eller förrförra året :)

Tisdag&Onsdag

Skolan igår va helt okej, bättre än i måndags iaf. Idrotten var roligast även om jag lyckades skada mig några gånger, men det va kul ändå.
Idag var jag inte i skolan, sjukt ont i huvudet.. Mår lite illa också. Jag har iallafall kunnat va ute mer i det fina vädret så jag passade på att ta lite bilder på Lakrits. Han blir ju snart 5 månader och han har blivit rätt så stor nu! :)

Lite bilder från idag och söndags:

 Sixten tränar
 Alexandras fiiina fina Pizza
 En glad Pizza och Alexandra
 Min stora Lilleman








Blev några stycken :)

RSS 2.0