: Mycket grejer som ska fixas.

Idag har det blivit mycket bil runt i Helsingborg. Meningen var att vi först skulle åka in till Bjuvs apotek och köpa Metacam till Lakrits, skulle fixa ett ml-mått till fiskoljan han ska äta också. När vi kom till Bjuv hade dom inte den stora varianten av Metacam men dom hade det på Väla. Innan Väla åkte vi till Regiondjursjukhuset i Helsingborg och kollade upp lite om rehab och bokade första rehabtiden och kollade om rehabkortet vi ska skaffa. Sen åkte vi till Väla där vi köpte Metacam och fixade ml-mått och ny hundmat som Lakrits gillade.
Efter det åkte vi tillbaka in i Hbg för att fixa lite andra grejer.
Lakrits går för tillfället på Metacam, samma som han gått på innan. Han äter en sorts tabletter (eller vad vi ska kalla det) två ggr om dagen och fiskolja en gång om dagen. Han får gå 4-6 rundor på 5-10 minuter och ska masseras morgon och kväll. Efter massagen gör han sträck- och böjövningar. Resten av dagen har han bara sovit i min säng. Han går rätt bra på benet men han länger inte steget så som han gör i vanliga fall, lite försiktig. Dessutom har han sin jättefina (haha) tröja på sig hela tiden förutom under massage och sträck/böj.
Han ska dessutom ta fyra injektioner uppdelat på fyra måndagar framöver. Stygnen ska han ta den 5 november och så blir första rehabbesöket den 12. :) Sen ska promenader utökas och han ska börja med lite andra övningar om någon vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0