: Första veterinärbesöket efter operationen.

Idag var vi med Lakrits hos veterinären för att ta första injektionen Cartrophen. Han var duktig och Karin (vet.) sa att han stödde jättebra på sitt ben! :) Roligt att höra! Hon sa också att vi kunde ta stygnen den nionde när vi ska ta Cartrophen istället för den femte, då slipper vi åka dit tre gånger på en vecka (ska dit 2, 5, 9, 16). Han ska ju inte simma förrän den 12 så hålen efter stygnen hann läka ihop. Så det känns rätt bra nu med Lakrits. Hon förklarade också varför han inte haltar ute utan bara inne, stress över att få vara ute sa hon att det berodde på. Så vi ska bara fortsätta med det vi gör, plus lägga till lite onödiga klickerövningar så att han ska få använda hjärnan lite. Typ nicka och sånt.

Vet att bloggen handlar endast om Lakrits nu, och att jag inte uppdaterar så ofta, men det beror på att det inte händer något annat hundigt just nu. Nästa vecka ska vi iallafall till Jenny Damm igen :D Och Lakrits blir ett samma dag.

Nu när första vet. och kollen är överstökad blir det bara fokus på imorgon när jag och lite vänner ska till The Tivoli :) Lov är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0