Jätteroligt.. Verkligen..

Idag har det varit lydnadskurs igen. Lakrits var duktig. Tränade mycket med fokuset. Sen var det lite targetsticka, inkallningsövning och backa också.
Efteråt skulle vi ta balansen en gång. Då kommer en från kursen och börjar smälla med gungan och använda andra ljudliga hinder så att Lakrits blir skiträdd och var väldigt nära på att hoppa ner från toppen av balansen. Jättekul ju! Inte speciellt.. Fram tills dess gick han såå fint och hade nästan flyt dessutom, men sen hände det där och allt blev hackigt och vi fick va stillastående ett tag för att hindra honom från att hoppa ner. Så nu är vi tillbaka på ruta 1 igen.. Vi som precis lämnat och började få lite flyt. Jaja, ska iallafall inte träna med henne närvarande igen.
Han fick ta en högerslalom också. Den tog han sååå fint! Väldigt bra fart i slutet. Fick börja om typ 2 gånger för att han tyckte det gick för långsamt och hoppade över portar men den gången den satt var det så fint! Sen fick han ta korta tunneln lite och det var så roligt så roligt tyckte Lallis :) Längtar tills vi kommer igång igen.

Imorgon är det tävling. Sen åker vi på fredag till Borås och tävlar där hela helgen så i värsta fall blir det inte bloggning förrän på måndag. Vi får se :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0