Framsteg hos bc-pojken

Ikväll var det ju som skrivet lydnadskurs. Vi tränade stå, utgångsställning, backa i vinkel, tassar på en sten och snurra runt med bakbenen och så lite andra saker. Lakrits var duktig men lite okoncentrerad, tror inte han tycker det är speciellt kul. Han försökte dra upp på balansen (?!) (skriver mer om det sen) varje gång vi gick förbi.
Och så lite om balansen. Det går framåt! Vi åkte lite tidigare idag för att träna balansen och det gick så bra. Han tar den nu i flyt i trav med ett fint kontaktfälltsbeteende. Lite försiktig ibland uppe på balansen eftersom den buklar ner sig när han går på vissa ställen. Annars var han så duktig! Han tog den kanske 6-7 gånger totalt. Inte mycket kan jag tycka. Tyvärr måste han ville nu igen eftersom han markerade lite på sitt framben. Vi missar så mycket under vilorna. Han har redan varit borta en månad och det blir nog minst 3 veckor till nu. Suck... Så nu har jag ingen att träna med på två veckor. Sixten vilar för att behålla agilitygnistan. Men jag får väl stå ut! Så glad över att han tar balansen så fint! :D Men Sixten får nog in ett pass nästa vecka iallafall och Lakrits kan träna balansen då eftersom han inte tar den fort ändå. Borde inte skada :)

Kommentarer
Postat av: Veronica

Har visst missat en hel del... Stort grattis till alla SM-pinnar och att ni är klara för SM!! Attans va duktiga ni är! =) Är otroligt tävlingssugen, skulle ju tävlat i Bjuv men åkte och vallade med Ila ist för Teo kräkte. Ska tävla på Snapphanefejden iaf! Du med?

Kramar

2009-07-09 @ 21:19:44
URL: http://www.nogg.se/teoblondie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0